Borettlaget vant pris for rehabiliteringen

Som sikkert mange har fått med seg allerede fra facebooksiden til Vestbo ble Lynghaug Borettslag i forrige uke tildelt Vi Fornyer Bergen prisen for rehabiliteringen vi har gjennomført.

VI Fornyer Bergen er engruppe av interessenter innen byggebransjen som  hvert år arrangerer seminar/messe med borettslag og sameier i fokus, med kombinasjon av faglige foredrag og leverandørutstillinger for å gi et god forum for informasjon både innad i byggebransjen men da særlig til borettslag og sameier både om utvikling i teknologi, krav, og muligheter. Ikke bare for rehabilitering, men for drift og effektivisering av denne. Tema for 2022 seminaret var mot energieffektivisering og det ble holdt mange interessante foredrag fra blandt annet ordføreren i Bergen, NBBL, Norconsult, Glava, Balkonentreprenøren, DNB, Vestbo, OBOS, BOB osv. Styret deltok på seminaret og har tatt med mye nyttig informasjon tilbake til laget vårt som vi tror kan bidra til driften av borettslaget.

I år var det for første gang utdeling av pris til "årets borettslag/sameie", hvor en rekke borettslag/sameier var nominert, som har startet, er midt i eller har nylig avsluttet en eller annen form for oppgradering/rehablitering. Lynghaug Borettslag var da så heldige å blir dildelt prisen for 2022, noe vi er veldig stolte av på styret og beboernes vegne. Selv en plakett kan varme hjertet. Vi mottok på seminaret mange flotte og ord og komplimenter fra andre deltagende borettslag, og det er mange som har uttrykt ønske om å få komme og se hvordan vi har fått det og hvordan vi har løst prosessen, og mange som allerede har tatt turen.

Følgende er prisutdelingens ord for vinneren:

"Prosjektet på Lynghaug er et bevis på hvordan oppgradering av borettslag kan gjenskape noe nytt. Her har moderne arkitektonisk utforming gått hånd i hånd med energieffektive  bærekraftige løsninger. Borettslaget fremstår i dag som svært attraktivt."

05.11.2022 07:27