Vedr rykter om at Markhus er konkurs

Det går et rykte som ild i tørt gress i borettslaget om at "noen som har peiling" har hørt det går dårlig økonomisk for Markhus og at disse nå skal slås konkurs.

Vi håper alle som hører slike påstander fremover kan bidra til å stanse disse, da dette er en type rykte som kan skape mye frykt og uro med tanke på de pengesummer beboerne nå har investert i rehabliteringen.

Styret, Rambøll, og ikke minst Markhus selv, vil herved på det sterkeste avkrefte at vår entreprenør er i noen form for økonomisk tilstand som skal skape bekymring for vårt borettslag. Tvert imot har Markhus både vokst i antall ansatte, og fått mange gode prosjekter. Som vi har forklart tidligere foretok Rambøll en vurdering av regnskap og økonomisk stabilitet til alle firma som potensielt skulle gi tilbud på vårt prosjekt. Firma som ikke fikk gode resultater i denne vurderingen fikk ikke lov til å gi tilbud. Vi har derfor hele tiden vært trygg på  valget om å gi Markhus kontrakten.

Dersom  det er noen som, til tross for vår avkreftelse av ryktene, føler seg utrygg for mulig konkurs har ledelsen i Markhus tilbudt å stille med både regnskap og kredittvurdering. Ta i så fall kontakt med styret så ordner vi dette.

11.08.2021 13:58