Påminnelse om rutiner for søknad om parkeringsbevis

Styret opplever utover høsten en drastisk økning i antall personer som ønsker parkeringsbevis, både midlertidig og permanent utlevert samme dag. Styret vil defor minne om prosedyrene for slike søknader.

Vi refererer til hjemmesidens beskrivelse av rutiner for søknad om parkeringsbevis. Dette skal søkes via kontaktskjema, ikke via telefon eller facebook. Dette er fordi vi må ha klar orden i søknadene, for å sikre at det ikke blir feil i fakturering av parkering, og for å sikre at alle får det de ber om. Styret har en person som er parkeringsansvarlig. Søknads-skjema på nettet går direkte til egen epost som denne personen administrerer. Dermed er det full kontroll. For parkeringsbevis er det viktig at man søker i god tid. Dette er fordi vi må bestille kortet fra leverandør. Beregn en til to uker leveringstid.

Vi referer også til hjemmesidens beskrivelse av rutiner for midlertidig parkeringsbevis. Prosdyren her er den samme som for vanlig parkeringsbevis. Søknadstiden her er kortere, beregn minimum et par dager. Vi sender beviset til deg på epost slik at du kan printe det ut selv når du har tid.

Dersom man venter til samme dag risikerer man at man ikke rekker å få parkeringsbevis. Styremedlemmene forsøker alltid å hjelpe så rakst som mulig, men det er ingen garanti for at man kan stille med bevis på kort varsel, og det skal være unntak og ikke regel.

Vi ber om at alle følger de rutinene som er lagt opp, slik at vi har en ryddig og god prosess.

04.12.2019 13:45