Hvordan vet jeg hva som skal skje med min leilighet og når?

Markhus vil selv komme med informasjonsskriv med mer informasjon om fremgangsmåten. Grunnet Corona-viruset har det ikke blitt ansett som gjennomførbart å avholde informasjonsmøter.

Det vil bli gitt informasjon minimum to uker før det er aktuelt å komme til i din blokk. Dette gjelder for riving av altan og for innvendig arbeide. For innvendig arbeide vil du få varsel om utskifting av vinduer. Varselet er personlig, så den dato som står på skrivet er den dato de planlegger å skifte hos deg. Du vil også få varsel fra Markhus om befaring ifm utskifting av ventilasjon.  I etterkant av denne befaringen vil du få en dato selve installasjonen skal begynne.  Merk at det vil jobbes utvendig på din blokk i flere uker før det er aktuelt å komme inn i leiligheten, da det vil være rivearbeider av gammel fasade og balkong, samt re-isolering først.

Har du behov for tilpasning av isntallasjonstidspunkt eller tidlig varsling grunnet reise eller av helseårsaker. Gi tidlig beskjed til styret eller Markhus direkte, så kan de lage planer tilpasset for deg.

Arbeid med vinduene tar ca tre dager. dag 1 skiftes alle vinduer, de påfølgende dagene er det listing. Det kan da være noe mer vareierende hvor lenge og når arbeiderne er hos deg.  Arbeid med ventilasjon tar ca to uker. Den første uken kan du regne med at det kommer folk hver morgen, hvis ikke annet er avtalt. uke 2 kan være litt mer varierende da de som lister og maler jobber i flere leiligheter samtidig. 

Er du usikker på om og når de kommer til deg neste dag? Spør arbeidsleder Ole (grønn hjelm) eller ring Ole på nummeret opplyst til markhus. Du kan også kontakte styret. IKKE spør arbeiderne. De sitter ikke med kunnskap om hva som skal gjøres hos deg neste dag, spesiselt hvis de selv ikke skal dit. Vi opplever at det har blitt en del misforståelser av at arbeiderne har blitt spurt om de kommer tilbake neste dag, og de har sagt nei, men da kun snakket for seg selv.

Se mer informasjon på hjemmesiden om hvilke forberedelser du må gjøre i din leilighet før Markhus kommer inn.

14.04.2021 11:40