Kontaktinformasjon for vaktmester finner du her.

Kontaktinformasjon for rørlegger finner du her.

Kontaktinformasjon for elektriker finner du her.

Henvendelser til Lynghaug Borettslag vedr rehabiliteringen bes formidles til lynghaug.borettslag@gmail.comFor å sørge for at all kommunikasjon går rette vei, og at de som bygger får fokusere på den jobben de skal gjøre ber vi om at spørsmål om rehabiliteringen går via oss, og at dere ikke på egenhånd kontakter Rambøll, Markhus eller andre av leverandørene.  De vil henvise dere tilbake til oss.

Dersom du har spørsmål eller kommentarer til det som foregår på selve byggeplassen kan du kontakte anleggsleder  Steffen fra Markhus på 940 19 832 innenfor arbeidstiden 07 til 15.

 

Kontaktinformasjon for styret:

For andre ting enn vaktmestertjenester kan du kontakte styret på 48107233 (styretelefonen), på epost styrekontor@lynghaug.no, eller via kontaktskjema under. Vil du levere noe til styret i postkassen, så er denne utenfor nr 17, nede på høyre side av bygget (ned stien). Telefonen er forbehold ting som haster, ellers setter vi pris på om du kontakter oss via kontaktskjema. Hvis vi ikke kan ta telefonen når du ringer så ringer vi deg opp igjen så snart som mulig.

Kontakt oss

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.